Η εταιρία Agrovet ‘Κυριάκος Καραμανίδης Κτηνιατρικά ΑΕ’ ιδρύθηκε το 1963. Είναι μια πολυετή οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στον χώρο των κτηνιατρείων – pet shop.

Η αγάπη για τα ζώα, η γνώση, η εμπειρία και η εξειδίκευση των ανθρώπων που την απαρτίζουν, αποτελούν ορόσημο στον κλάδο και αναγνωρισημότητα σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι η εκδήλωση αγάπης και φροντίδας στους μικρούς μας φίλους.
Αυτό το επιτυγχάνουμε:

  • Με την πλήρη και αποκλειστική γκάμα προϊόντων κατοικίδιων, όπως κτηνιατρικών φαρμάκων, εργαλείων, σκευών συσκευών αξεσουάρ, τροφών και γενικότερα όλων των ειδών, τα οποία αφορούν όσους ασχολούνται με τον κτηνιατρικό και πτηνοτροφικό κλάδο καθώς και τα pet.
  • Με ανταγωνιστικές τιμές στην Ελληνική και ξένη αγορά, καθώς  εξάγουμε τα προϊόντα μας σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κύρια επιδίωξή μας είναι να κατασκευάζουμε και να προμηθευόμαστε από την παγκόσμια αγορά, αξιόπιστα προϊόντα σε σωστές τιμές

 

  • Στοχεύοντας διαρκώς στην αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας αλλά και προσπαθώντας να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε στο μέγιστο δυνατό τις ανάγκες καθενός από εσάς ξεχωριστά.
  • Σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και με καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες.

Παράλληλα η εταιρία στηρίζει φιλοζωικές οργανώσεις και προσπάθειες υιοθεσίας αδέσποτων ζώων με δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις γι’ αυτόν τον σκοπό.

 

Καραμανίδης Κτηνιατρικά Α.Ε.

Το κατάστημα λιανικής είναι ανοιχτά από
 Δευτέρα ως Παρασκευή, 08:00 – 16:00

Θα μας βρείτε στην οδό:
Γιαννιτσών 28 Τ.Κ. 546 27 Ελλάδα, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+30.2310.516.959 
+30.2310.523.052
+30.2310.543.186
+30.2310.543.188